Instagram Facebook Youtube Twitter

Circus Jongleers

Ferko Adamczyk
info@jongleers.nl
+31 (0)6-55513040
KvK-nr: 57735786
BTW-nr: NL001564256B58

Circus Jongleers - Entertainment

Entertainment

Het entertainment van Circus Jongleers wordt verzorgd door Ferko Adamczyk. Bij grotere projecten zoals een Probeercircus en Circusdag werkt hij met andere die veel ervaring hebben in het circus. Dit bijvoorbeeld als ZZP'er of als oud lid/docent van het jeugdcircus.

Door de jaren van ervaring kan Ferko diverse circus programma's aanbieden voor diverse doelgroepen.

Circusdag Shows

De Circusdag is een compleet circusprogramma voor een vaste groep deelnemers. De dag begint met een instructie aan alle vrijwilligers die nodig zijn om de dag in goede banen te lijden. De deelnemers komen en krijgen een korte inleiding van de dag en een instructie van de diverse circusonderdelen die er voorbij gaan komen. Daarna gaan de deelnemers in een roulatieschema langs alle onderdelen. Als ze alles hebben gehad mogen ze één onderdeel uitkiezen waarin ze extra gaan oefenen voor een act. De dag wordt afgesloten met een voorstelling gemaakt door de deelnemers zelf.

Probeercircus Shows

Het Probeercircus is een interactieve circus programma waarbij de deelnemers kunnen in- en uitstromen wanneer ze zelf willen. Het programma is te boeken vanaf twee uur en is schaalbaar voor kleinere groepen tot 25 of grotere groepen tot 50 deelnemers. Hierdoor is dit programma ideaal voor bijvoorbeeld braderiën, bruiloften, buurtdagen en evenementen.

Shows Shows

Een kleine act van slechts een paar minuten tot een show van een half uur inclusief vuurjongleren en vuurspuwen. Circus Jongleers bied diverse soorten acts en shows aan waardoor er altijd iets is wat bij uw evenement past.

Workshops Shows

Circus Jongleers geeft in diverse circus disciplines workshops die geschikt zijn voor jong en oud. De meeste workshops zijn geschikt voor groepen tot 15 deelnemers en zijn goed met elkaar te combineren. Door te werken met meerdere docenten kunnen er grotere groepen tot bijvoorbeeld 60 deelnemers diverse circus workshops volgen.

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Bekijk statistieken