Instagram Facebook Youtube Twitter

Circus Jongleers - Entertainment

Entertainment

Circus Jongleers verzorgd al vele jaren circus gerelateerde activiteiten voor jong en oud. Varierend van een workshop voor een kleine groep tot shows voor honderden toeschouwers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Corona-annuleringsregeling

Gezien de bijzondere omstandigheden veroorzaakt door het coronavirus snap ik dat er een hoop onzekerheid is voor diverse organisatoren van evenementen. Vandaar dat ik een stukje onzekerheid wil weghalen met de corona-annulleringsregeling. Dit houd in dat indien het evenement vanwege het coronavirus niet door kan gaan, het circus programma kosteloos geannuleerd kan worden.

Shows Shows

Een kleine act van slechts een paar minuten tot een show van een half uur inclusief vuurjongleren en vuurspuwen. Circus Jongleers bied diverse soorten acts en shows aan waardoor er altijd iets is wat bij uw evenement past.

Workshops Shows

Circus Jongleers geeft in diverse circus disciplines workshops die geschikt zijn voor jong en oud. De meeste workshops zijn geschikt voor groepen tot 15 deelnemers en zijn goed met elkaar te combineren. Door te werken met meerdere docenten kunnen er grotere groepen tot bijvoorbeeld 60 deelnemers diverse circus workshops volgen.

Probeercircus Shows

Een Probeercircus is een vrije manier om kennis te maken met het circus. Bij een Probeercircus wordt er veel verschillend materiaal meegenomen. De deelnemers kunnen op ieder moment deelnemen aan het probeercircus. Ze mogen zelf kiezen welk onderdeel ze gaan oefenen. Een Probeercircus is minimaal met één begeleider, maar vaak is het raadzaam om met twee begeleiders te komen. Een Probeercircus wordt voornamelijk ingezet bij buurt/wijkfeesten etc.

hit counter
Bekijk statistieken